Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

3 de nov. 2014

Secció de Programes d'Ocupació del butlletí informatiu dels Independents (octubre 2014)

Quant al tema del foment de l’ocupació al poble va ser gràcies a la insistència dels Independents i de l’oposició al llarg dels dos primers anys de la legislatura que l’any 2013 el govern va llançar un programa d’ocupació valorat en 150.000€, programa que s’ha repetit gràcies al vot favorable de l’oposició a l’any 2014 amb 150.000€ més. Per cert, a què esperen a començar les obres del Pla de 2014 per a condicionar les voreres a la nova llei de barreres arquitectòniques? Estem en octubre i encara no han començat, o és que s’estan retardant per a que estiguen més pròximes les eleccions?

Però s’ha fet alguna cosa per a fomentar el comerç local, la incorporació d’empreses en el polígon, o per a la creació de llocs de treball dignes? A excepció de la instal•lació del Grup Antolin a El Romaní, en el que pel moment desconeguem que haja donat llocs de treball a persones no vinculades al PP, no vegem que s’haja promogut cap política de promoció d’ocupació ESTABLE.

L’únic treball promogut pel govern és un treball precari, com el del programa ENCORP (amb contractes de 4 dies al mes, durant 3 mesos), seguidista de les propostes del govern central, i que mitjançant la por (si no ho agafes tu ho agafarà un altre) pretén que els seus llocs siguen totalment coberts per a demostrar l’èxit del programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada