Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

5 de nov. 2014

Secció de Obres públiques del butlletí informatiu dels Independents (octubre 2014)

Els INDEPENDENTS demanàrem en 2012 l’encetament de les negociacions cap al Ministeri de Foment per construir o reobrir nous accessos cap als diferents polígons industrials i empreses ubicades al terme municipal de Sollana que eviten el pas de vehicles pesats pels cascs urbans de les poblacions de Sollana i El Romaní. D’esta manera, Sollana i El Romaní tindrien les eixides naturals que tenen tots els pobles annexos a l’autovia: Al nord de la població, pel Romaní, i al sud per Sollana. La moció va ser aprovada però a hores d’ara no sabem ni tan sols si s’han iniciat les gestions.

També ens férem ressò de la necessitat de vallar el pas de la línea de ferrocarril Silla a Cullera al llarg de l’actual recinte urbà dels municipis de Sollana i El Romaní ja des de l’inici de la legislatura. En 2012 el govern presentà un projecte d’ADIF que a més del vallat del tram esmentat proposava un pas soterrani que en absolut havia sigut consensuat entre els diferents partits polítics i els ciutadans. Per això els INDEPENDENTS sol•licitàrem la desvinculació del vallat de les obres del projecte de supressió del pas a nivell perquè les obres començaren el més prompte possible i que finalment ja s’han dut a terme.  Per altra banda voldríem aclarir que els Independents no estem en contra d’aquesta supressió del pas a nivell sinó de la manera en que el projecte ha sigut redactat per ADIF. Creguem que un pas inferior de peatons i vehicles lleugers en el mateix carrer València i habilitant el pas de vehicles pesats pels ponts del Calvari i dels Clots, és el projecte més vàlid, però de totes maneres per què no s’obri una consulta popular a tota la població per què siga aquesta la que decidisca finalment?

Per altra banda, encara queden per solucionar molts altres problemes com l’enllumenament del camí del cementeri que es va començar i així es quedà,  l’adequació dels principals camins rurals, l’adequat vallat de tots els solars presents dins del casc urbà, la realització de voreres que encara són inexistents en alguns llocs i la reubicació o recondicionament de faroles que són un perill per a moltes vivendes perquè faciliten l’accés a possibles delinqüents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada