Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

7 de nov. 2014

I també..... altres notícies - butlletí informatiu dels Independents (octubre 2014)


  • Quant als serveis públics, volem recordar que hem perdut totalment el servei d’aigua potable que teníem al poble mitjançant la font d’osmosi de la Plaça del Calvari, que va costar al poble un bon grapat de diners. Problemes en el manteniment del sistema de potabilització feren que es tancara la mateixa privant a gran quantitat de sollaners d’un aigua que ara tenen que comprar o potabilitzar a sa casa. Per què no inverteix el govern en tornar a posar-la en funcionament?  I per altra banda, es gasta milers d’euros en pintar l’Ajuntament, que no li feia falta, i el mercat i es deixa abandonat el Centre de Salut que té la façana que dóna pena.
  • Respecte al barranc del tramusser, han passat dos legislatures municipals des de 2007 i fins a la data de hui la responsabilitat de la seua neteja està sense resoldre (per cert, els INDEPENDENTS estem en contra del projecte que es realitzà), sent ara un niu de brosses i porqueria; encara que creguem que la proximitat de les eleccions farà que miraculosament es netege en breu..

A més a més al llarg de la legislatura, els INDEPENDENTS,

  • Férem ressò de la denúncia a diversos fòrums  de presumptes irregularitats a l’hora de l’elecció dels beneficiaris de les beques de la Diputació, les piscines municipals i l’escoleta d’estiu, al llarg de la legislatura.
  • Lluitàrem perquè els escassísims Plens municipals que es celebren es realitzaren a una hora prudencial perquè l’assistència als mateixos fora massiva. Hem reclamat en diverses ocasions la seua celebració a les 20h de qualsevol dia laborable i no a les 12h del migdia com ja ha ocorregut en dos ocasions. 

I encara que no siguen temes d’àmbit municipal, què podem esperar d’un govern que recolza i es veu recolzat per governants a nivell autonòmic i nacional que han tancat RTVV, estan immersos en innumerables casos de corrupció, que han desprotegit als treballadors fins a límits predemocràtics, que ens han pujat els impostos quan deien que no ho anaven a fer, que no han posat límits a les pujades de preu de les grans multinacionals de energia elèctrica o gas, que han permés la desaparició del sistema bancari valencià, que ens han portat a ser la comunitat més endeutada per càpita d’Espanya, que han retallat el servei públic sanitari i d’Educació, que han imposat un sistema educatiu per tots criticat, ... i podríem continuar per moltes línies més... ? Per què tots els esforços recauen sobre el poble pla? Quins privilegis s’han llevat els que ens governen?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada