Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

4 d’abr. 2011

Declaració de Principis dels "Independents per Sollana"

"Independents per Sollana", és una formació política integrada per veïns de Sollana i El Romaní què té com a objectiu treballar conjuntament per augmentar el benestar i millorar la qualitat de vida del nostre poble.

Els "Independents per Sollana" som un col·lectiu de persones progressistes i independents què considerem que el respecte entre les persones i idees és la norma bàsica i fonamental que ha de regir les relacions entre els veïns de Sollana i El Romaní, únic camí que ens condueix a una societat verdaderament lliure.

Com a sollaners entenem que només un desenvolupament plé de la nostra cultura permetrà la consolidació d'un progrés beneficiós per a les noves generacions, tot dintre del mateix respecte i conservació del nostre entorn natural.

Som PROGRESSISTES perquè defensem que el respecte a la llibertat individual i el dret de tots a una autèntica justícia social són el camí per acabar amb la desigualtat social, cultural i econòmica.

Som INDEPENDENTS perquè no estem lligats a les ordres de cap partit. Com a independents, només ens preocupen els interessos del nostre poble. D'aquesta manera oferim als ciutadans una nova opció de participació a la política local.

Com és lògic, el nostre àmbit d'actuació se circunscriu al nostre poble, i entenem que les millores genèriques que proposem només es poden aconseguir mitjançant una gestió eficaç i transparent a les nostres institucions, què haurà de comptar, ineludiblement, amb la col·laboració, integració i participació de tots els ciutadans que s'identifiquen amb un projecte progressista i independent com és el nostre.

12 comentaris:

  1. PROGRESSISTES??? JA PROU D'ENGANYAR AL PERSONAL, COM ESPOT GOVERNAR DURANT 20 ANYS AMB LA DRETA I DIR QUE SON PROGRESSISTES???

    ResponElimina
  2. esq jo crec q no fa falta ser de dretes x ser progressistes ia partits d'esquerra q son mes dictadors q algun de dreta

    ResponElimina
  3. Com diu la moltes vegades utilitzada frase....M’agrada que em faça eixa pregunta, amic “romani”.
    Abans de tot hi ha que puntualitzar certa informació que es dóna per certa què no és així: no són 20 sinó 12 anys els que el partit INDEPENDENTS PER SOLLANA ha contribuït a la governabilitat de l’ajuntament (des de l’any 1995 fins l’any 2007), i si es fixem, en el moment de les eleccions (anys 1995, 1999, 2003) governava Espanya i la Comunitat Valenciana el PP, menys en el primer cas en que encara governava Espanya un qüestionat partit socialista.
    Altre punt a tindre en compte és que gràcies a la independència dels INDEPENDENTS (valga la redundància) respecte als partits d’àmbit nacional o regional, el partit pot sempre buscar la millor solució per a Sollana, amb l’objectiu de garantir la seua governabilitat i a més assegurar les millors inversions procedents de l’Estat i del govern autonòmic. I ara ve la pregunta: Si les institucions democràtiques espanyoles i autonòmiques estaven gestionades pel PP, quina aliança per a la governabilitat podia assegurar la vinguda de més diners i infraestructures per a Sollana?, amb el PP o amb el PSOE?, no cal ser un “linx” per a saber-ho; perquè desafortunadament les coses no són tan utòpiques com potser deurien ser, i les institucions agranen sempre cap a casa, ajudant als seus i menyspreant (sense que es note) als altres. I la mostra està en la quantitat d’infraestructures vingudes al llarg d’eixa “amistat” entre el PP i els INDEPENDENTS: vingué la nova llar dels jubilats, el pavelló cobert, el centre social del Romaní, la creació de l’espai de la Creueta, o la recuperació de l’ullal de la Font del Forner, entre molts dels nomenats al programa electoral dels Independents de 2007. Perquè també, hi ha que dir-ho, moltes de les idees finalment dutes a terme naixeren a la sí dels Independents. (1/3) Continua...

    ResponElimina
  4. El partit és progressista perquè els seus membres ho són. Molts d’ells recorrien els carrers de València lluitant i cridant per la democràcia i per l’Estatut d’Autonomia Valencià als començaments dels vuitanta. Després, la vida els va portar a no compartir certa manera de gestionar el partit socialista a Sollana i crearen un partit nou. Perquè no lluitar pel poble fent el que realment convenia al poble en cada moment sense demanar el beneplàcit del cap i casal?. Eixa era l’opció. Però el passat és passat i hi ha que mirar cap al futur. No tornaré a fer referència a eixa època.
    Els sentiments i la manera d’actuar i gestionar es duen sempre al cor, però de vegades fa falta cedir en certs moments i actuar de manera políticament “no ben vista” per garantir el bé comú. El bé del poble.
    Així i tot, és que pertànyer a un partit polític amb unes sigles determinades es garant d’estar al costat dels bons o dels roïns?, doncs jo crec que no. Hi ha de tot, com en la vinya del senyor. Molt bones i molt males persones a un i a un altre costat. Tan sols fa falta repassar les hemeroteques per vore els pactes entre socialistes i populars en el País vasc, o entre nacionalistes d’esquerres, socialistes i populars a molts municipis de la Comunitat Valenciana.
    La veritat és que a la política local les sigles normalment no deurien de ser importants, sinó les persones, la seua gestió, el seu talant democràtic i participatiu, la seua experiència i les seues ganes de treballar pel poble, la majoria de les vegades de manera altruista.
    La llàstima dels Independents és que fins ara no han pogut governar en majoria i sempre han tingut que fer pactes per a que les seues propostes es pogueren realitzar. Votar pels Independents és posar Sollana per damunt de tot, sempre que els deixen. I el partit recolzarà com sempre ho ha fet les propostes que siguen bones per al poble, vinguen d’on vinguen, socialistes, populars, nacionalistes, ... per què no?. Menys mal que entre el blanc i el negre hi ha infinits colors. Per què quan no és blanc té que ser negre?. Que algú m’ho explique. (2/3) Continua...

    ResponElimina
  5. Llàstima també que en aquestos dies les postures polítiques s’han radicalitzat, entrant en un bipartidisme tan roí que fins i tot la democràcia està en perill, ja que la política, íntimament lligada a la democràcia, espanta a la majoria dels joves i no tan joves, ... mireu l’índex d’abstenció i participació a les últimes eleccions.
    No siguem tan radicals. “Un poquito de por favor”, com diu aquell, pel bé de tots.
    Gràcies amic “romani”per donar-me peu a fer aquesta reflexió. (3/3) Fi.

    ResponElimina
  6. Estimat/da senyor/a vec que el tema li agrada. Es molt loable fer un partit politic local i tindre representació municipal durant tant de temps, aconseguir candidats, propostes, etc. Pero no hi ha que confondre "xurres" amb "merines". El seu partit ix d'una excissió del Psoe i el resquemor personal creat ha impossibilitat un pacte d'esquerres. Recolçar al PP per quatre obres com l'Ullal del Forner i el parc del pavello, que encara està per pagar per part del la Generalitat del PP es vendre els ideals politics per evitar que guanye el més votat. Una militant seua al facebook diu que està molt ocupada buscant idees per a Sollana, clar si el seu representant s'haguera dedicat a treballar un poc...

    ResponElimina
  7. Estem parlant de temes que ocorregueren fa huit anys, i si no deixem de parlar d'elles, donaria a pensar que el "resquemor" ara ve de l'altra part. El que es va fer va ser una decissió que s'estimava la correcta aleshores, comencem a parlar del futur, aparquem el passat, i treballem per proposar idees per a la Sollana dels propers 4 anys, com la militant nostra al facebook. No centrem la campanya en el passat o pareixeria que no tenim res millor que oferir al poble.

    ResponElimina
  8. jo pense que no teniu res millor que oferir al poble, ja estic veient novament un pacte pp independents i això no va a cap lloc, be , si que v a algun lloc, a unflar-se les butxaques com haveu fet sempre!!!

    ResponElimina
  9. Respecte a les coses que podem oferir al poble es vorà al llarg de la campanya. Respecte al pacte PP-Independents si ho saps ja, m'agradaria que em digueres on ho has vist, la idea del partit és guanyar les eleccions, i a ser possible governar sense pactes. I respecte al tema d'unflar-se les butxaques, dir-te que els diners que els concejals del partit guanyen a l'Ajuntament són per finançar el partit i les campanyes, els seus representants no s'emporten un euro, i com bé saps si tan segur estàs de que algun representat del partit ha malversat fons públics, feu l'oportuna denúncia davant de la justícia. No es poden llançar falses acusacions i escampar-les a tot arreu sense cap base, això sí que és enganyar al poble. A més, serà aquesta l'estratègia per a la campanya?, "acoso y derribo" dels oponents, sense fer cap de proposta constructiva,... vaja pareix que quan s'acaben les idees la força és l'única solució.

    ResponElimina
  10. Segur que Romani, apoyes el nacionalistes amb el lema.....som com tu!! i una merd....!! segur que "romani" anareu a reprochar el dia que solicitareu entitat local menor, xillant, insultant i menyspreciant a Sollana i als sollaners!! aixi vos va!!! i tb dirte una csoa, amb educació a un forúm escriure amb majúscula és cridar amb veu elevada!! aixina que per favor. no estaría de mal que demanares disculpes!!

    ResponElimina
  11. mira senyor anònim... jo si que sóc dels de "som com tu" que tu dius i nosaltres no s'hem clavat en vosaltres en ningun moment així és que deixeu-nos estar perquè eixe tal "romani" no té res a veure amb el nostre partit! i que te quede clar que la gent d'El Romaní és sollanera i mai ha menyspreat ni a Sollana ni als sollaners que per això tenim tots els amics en Sollana, anem a escola a Sollana, participem amb les falles de Sollana...

    ResponElimina
  12. Acabe d´entrar a vore açò pq un company m´ha dit q intentaveu lligar al tal "romaní" amb nosaltres i m´ha paregut vergonyos la forma d´atacar-nos, si voleu, entreu al nostre blog i mireu els comentaris del tal "romani" cap a nosaltres. jo si soc de "som com tu" i done la cara i no escric amb anonim com feu vosaltres. la meua política no es la de destruir als demés partits, sinó de aportar tot el be per al poble de Sollana. mai veureu que de la meua boca ni de les de ningun company ixquen paraules per a ofendre o mensprear a ningú, perque al cap i a la fi tots som persones. també dir que tots els que estan al Bloc no son nacionalistes, estan ahí perque veuen una política diferent i amb mes transparencia, però això es apart. Espere i desitge una bona campanya per a tots i que regne el respete i la tolerancia dels demes partits. Bon dia

    ResponElimina