Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

2 de nov. 2014

Editorial del butlletí informatiu dels Independents (octubre 2014)

Ja quasi hem acabat la legislatura. Un període que ha passat sense pena ni glòria i que s’ha caracteritzat per l’absolut menyspreu del govern cap als altres partits polítics que també formen part del consistori. Amb una minoria irrisòria de 4 regidors, el govern ni tan sols ha intentat arribar a consensos per a tirar endavant projectes d’envergadura a Sollana, resultant que en quatre anys no s’ha fet cap millora estructural real, sostenible en el temps i que impulse la qualitat de vida dels sollaners.

Tot s’ha reduït a un govern populista de transició que ha funcionat gràcies a la inèrcia d’anys anteriors i al treball dels funcionaris de l’Ajuntament, adobat amb Festes on no s’ha escatimat en diners i esforços, com si “el pa i circ” que pregonaven els romans foren suficients per als habitants del poble.

Hem patit un període on la llei ha permés a l’Alcalde governar per decret, sense comptar amb l’oposició ni demanar-los parèixer, on la informació sobre les gestions fetes tan sols les sabíem quan havia que votar-les.

Sollana necessita per a poder funcionar adequadament i amb les màximes garanties democràtiques una majoria per a dur a terme tots els projectes que fan falta al poble. Des de que tornà la democràcia, Sollana ha funcionat amb majories fins a l’any 2007, i està demostrat pels fets que les minories perjudiquen als interessos del nostre municipi.

3 comentaris:

  1. No estaria malament que penjareu en qualsevol format el butlleti.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com hauràs comprovat estem publicant també al blog poc a poc totes les seccions del butlletí.. gràcies pel suggeriment.

      Elimina