Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

4 de nov. 2014

Secció de Cultura i Medi Ambient del butlletí informatiu dels Independents (octubre 2014)

En 2012 el nostre partit sol•licità el començament de les negociacions i el canvi de les normes subsidiàries necessàries cap a la Generalitat Valenciana per a que el paratge de la torre Trullàs es transformara en un Bé de Rellevància Local (BRL), i així poder actuar sobre el mateix a nivell arqueològic sense cap tipus d’impediment per part de la Generalitat, a més de poder fer les actuacions urbanístiques necessàries per a condicionar-lo, però encara que va ser aprovada la moció no sabem si el govern ha dut a terme les gestions.

També, a la mateixa moció, els INDEPENDENTS sol•licitàrem l’adequació i senyalització dels principals punts del patrimoni cultural sollaner, com la Vila romana de la Travessa, la torre de Rafalcadí, i la torre de l’Alcaissia per a que el record dels mateixos estiguera viu per sempre en la memòria dels sollaners. Doncs bé, tampoc açò s’ha vist materialitzat en els dos anys que han transcorregut des d’aleshores.

Quant al medi ambient, s’ha estat fent al llarg d’aquests anys de legislatura un treball de catalogació dels llocs més importants del municipi amb l’objectiu de rellançar el turisme rural al poble. Ja en novembre del 2013 ens deien que anava a vore la llum els seus resultats. A què esperen a publicar tot el que s’ha fet i a començar les accions de promoció del terme sollaner? A que s’aproximen les eleccions potser?

Per altra banda, en breu començaran les obres de la nova biblioteca a les antigues escoles del carrer López Ibor, però creguem que a més de construir noves dependències municipals cal utilitzar eficaçment les antigues. Què ús està fent l’Ajuntament del llavador que actualment està també en situació d’abandonament?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada