Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

2 de set. 2011

Reinici de les activitats del partit després de les Festes 2011

Estimats simpatitzants i veïnes, i veïns en general,

Ja fa un mes i mig des de la nostra darrera publicació al blog coincidint amb la finalització de l'últim Ple del 12 de juliol i amb la celebració de les Festes Majors. Ara és el moment, ja que durant les Festes el més important és disfrutar de les activitats programades, de respondre a certes informacions què per incompletes resulten demagògiques i a la recerca de l'enfrontament del poble amb el nostre partit.

L'equip de govern utilitzà ni més ni menys que el Programa de Festes (pagat per tots) per incloure un comentari de caliu polític que en res beneficià als Independents. Es tracta del cinqué paràgraf on s'anomenen els partits que donaren suport o s'abstingueren a la modificació de crèdits del 12 de juliol, on intencionadament no s'anomena al partit Independents donant per suposat que votarem en contra de la mateixa.

Primer punt: no és de rebut que s'utilitze un espai públic pagat per tots com el Programa de Festes per fer aquest tipus de comentaris, per això estava l'espai reservat als partits del BIM o els espais que cada partit tenim en Internet com aquest. Les festes han de ser un període on s'arraconen les diferències i en què tots disfrutem de les mateixes.

Segon punt: La modificació de crèdits votada NO ERA RELATIVA ÚNICAMENT A LES FESTES. En aquesta modificació de crèdits s'incloïen 41 partides a més de la partida pressupostaria dedicada a Festes, amb la qual cosa dir que els Independents votaren en contra de la modificació global de crèdit i NO a que no hi hagueren festes aquest any, tal i com es despren del comentari "el grup BLOC Compromís, ... i el PSOE Sollana, ...faran possible junt a nosaltres, l'actual equip de govern del Partit Popular, que el Romaní i Sollana tinguen les festes que es mereixen". Això és pura demagògia.

Explicarem després el motiu de la nostra votació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada