Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

24 de set. 2011

Els partits de l'oposició sol·liciten urgentment una Comissió d'Educació per tractar el tema de l'EPA

El dissabte 24 de setembre els tres partits de l'oposició: PSOE, Independents per Sollana i BLOC, hem sol·licitat formalment per escrit que l'Alcalde paralitze tota gestió que puga estar realitzant al voltant del servei municipal de Formació de Persones Adultes (FPA-EPA), i que no es prenga cap decisió al respecte fins a la celebració d'una Comissió Extraordinària d'Educació.

El motiu és que després de la reunió de portaveus celebrada el 15 de setembre on es plantejaren diferents alternatives per al manteniment del servei, encara a dia de hui no hi ha resposta oficial per part de l'equip de govern sobre la seua decisió, havent aparegut a la premsa la decisió de no continuar amb el servei (LEVANTE-EMV, 23 de setembre). Els partits signants exigeixen una reunió on es puga debatre una posible solució alternativa.

L'anomenat servei es duu a terme a Sollana des de fa quasi trenta anys i el fet de no continuar-lo faria molt difícil el seu reinici futur.

Esperem que la cordura amb aquest tema arribe als nostres governants i que Sollana perpetue un servei bàsic i molt necessari en els moments de crisi actuals on mil·lers d'aturats estan tornant a les aules per formar-se.

1 comentari:

  1. Ni hauran coses d'on retallar gastos. . . . pos no ha pagar-ho sempre l'educació. Anim, em pareix molt be i que busque en un altre lloc la subvencio para sus "gastos de representación".

    ResponElimina