Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

4 de febr. 2012

Article per al BIM de Nadal (2011-2012)

Estimats veïnes i veïns de Sollana i El Romaní,

Abans de tot, igual que ho férem després de les eleccions, el partit INDEPENDENTS PER SOLLANA voldria agrair a tots els que han confiat en la nostra opció política, el seu recolzament. Recolzament que ha suposat obtindre el millor resultat polític des de fa setze anys, què ens permet estar representats a l’Ajuntament amb tres regidors. Aquest fet és significatiu de les ganes que el poble de Sollana tenia per un canvi en l’estil del govern municipal. Estil propi, demostrat al llarg dels dotze anys en què el nostre partit governà en coalició i que un percentatge molt important del poble (un 26%) volia que es tornara a fer sentir en l’Ajuntament.

Sollana va votar i va triar repartir els vots entre els quatre partits, de manera que ningú aconseguira la majoria absoluta i suficient que li permetera conformar un govern municipal estable. D'això es deduïa, com lògic i sensat, que es consensuara entre dos o més partits la formació d'un pacte municipal que permetera governar aquests propers quatre anys, amb la suficient garantia per a dur a terme una gestió eficaç i sòlida. INDEPENDENTS PER SOLLANA sempre s’ha declarat defensor de les propostes de pacte, i sempre hem estat oberts al diàleg coherent i sensat per a aconseguir un govern estable i fort.

Fins a l’últim moment els INDEPENDENTS PER SOLLANA treballaren per l’acord, perquè aquest fora el millor per al poble, però les negociacions no arribaren a bon port, i ens trobàrem en la situació en què estem actualment. Això i tot, a setembre l’equip de govern contactà amb nosaltres per a encetar les converses per a formar un nou govern de coalició. Però, degut a la campanya de les eleccions generals, les reunions han quedat paralitzades.

La vostra confiança el dia de les eleccions ens obliga a correspondre-vos amb l’esforç necessari per a realitzar una bona tasca en els pròxims quatre anys. Les propostes que siguen beneficioses per a Sollana seran recolzades, així com aquelles que estiguen alineades amb el nostre programa d’actuació. Prendrem decisions de manera participativa i consensuades amb el partit, el qual estarà obert a qualsevol veí del poble que vulga participar-hi.

En línia amb açò els INDEPENDENTS PER SOLLANA ja han començat a prendre decisions que en alguna manera han afectat al govern municipal. Com a exemples, hem votat en contra de la modificació de crèdits a l’alça proposada pel govern tant al mes de juliol com al mes de setembre i octubre, degut a que no és compatible amb la situació de crisi actual; ja que el prioritari era haver fet una reestructuració completa del pressupost per escometre de manera integral les despeses fins el final d’any i tindre enfocada una estratègia pressupostària per als pròxims anys; i per altra banda, hem recolzat la continuïtat del servei de l’EPA, evitant la seua desaparició. La nostra idea és continuar amb la línea de fer una oposició coherent amb el nostre programa. Més endavant continuarem informant-vos.

Gràcies de nou a tots aquells que ens han votat, per la vostra confiança. I per a tots, vos desitgem que tingueu uns Bons Nadals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada