Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

4 de febr. 2012

"Dimes y diretes"

Ja feia temps que no escrivíem al blog per donar-vos compte de les nostres actuacions al llarg de la present legislatura, ja que a banda de l’article aparegut al BIM al Nadal, no ens posàvem en contacte amb vosaltres des de finals de setembre de l’any passat.

Què ha passat des d’aleshores?

Com comprovàreu al nostre darrer escrit, després d’iniciar una activa tornada de vacances d’estiu al mes de setembre, on principalment defensàrem la nostra postura en contra de l’increment de diferents partides pressupostàries què poc a poc han anat exhaurint el remanent de tresoreria amb el que comptava l’Ajuntament, i on també ens mostràrem contraris a la decisió de liquidar el servei de l’EPA, aconseguint junt als altres partits de l’oposició fer força perquè aquest servei continuara, encara que fora amb unes condicions menys beneficioses que en l’anterior model; l’equip de govern contactà amb nosaltres per a encetar converses per a formar un nou govern de coalició.

La campanya de les eleccions generals va fer que les reunions quedaren paralitzades. I dos mesos després aquestes no s’han reencetat, amb la qual cosa considerem que el govern no necessita la nostra ajuda per a donar estabilitat a la legislatura. I és que amb la nul•la oposició que estan fent els altres partits, l’actual equip de govern es troba molt còmode. Curiós és el fet que a les votacions que es duen a terme al Plens Municipals des de juliol (unes 10 més o menys) el BLOC ha votat igual que el PP en 3 ocasions, el PSOE en 2 i nosaltres tan sols en una (en la que recolzàvem que les tasques de l’oficina del consumidor foren exercides pel personal funcionari de l’Ajuntament). Ja han passat molts dies des dels 100 de gràcia que va voler donar el BLOC al nou govern, i per altra banda l’oposició “constructiva” que propugna el PSOE comença a transformar-se en una “germanor” PP-PSOE que ja l’haguera volgut l’anterior alcaldessa. Vos convidem als Plens Municipals perquè sigueu testimonis del que diem.

Al llarg d’aquestos quatre mesos hem volgut ser respectuosos amb el que podria haver sigut el nostre soci polític, però molt s’enganya el govern si creu que amb aquestos “dimes y diretes” ens poden tindre callats i en hibernació al llarg de la legislatura.  Des de que l’actual alcalde va prendre posició en el seu càrrec sabem que el nostre lloc estava en l’oposició i per això començàrem a portar endavant una oposició de veritat, com la que portarem a partir d’ara. Intentarem prendre la iniciativa en aquelles qüestions que considerem necessàries per al poble, recolzarem allò alineat amb el nostre programa i criticarem aquelles actuacions que no considerem justes.

Molt és el treball que hi ha endavant en aquestos moments de crisi, per la qual cosa també vos convidem a que participeu en les nostres reunions internes perquè puguem dur a l’Ajuntament la vostra veu. El nostre partit és el vostre fòrum de participació al govern local.

1 comentari:

  1. El poble sospecha de que el PSOE no esta fent una oposisio constructiva si no mes que una oposisio Pasional de molt de cariño.

    ResponElimina