Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

4 de febr. 2012

Es pot fer política al teu poble sense ser polític?

En aquesta comunicació volem convidar a tots els veïns de Sollana i El Romaní amb inquietuds polítiques o tan sols amb ganes de fer coses pel seu poble a que vinguen a conéixer-nos i que participen a les nostres reunions, les quals tenen lloc el primer i tercer divendres de cada mes a la nostra seu, a la Plaça Joan Fuster de Sollana (20h).

Si esteu cansats del que vegeu amb la política i els polítics a nivell nacional, regional i local, i cregueu que les coses es poden fer d'altra forma, nosaltres INDEPENDENTS som la resposta. No demanem quotes ni afiliacions per a formar part del nostre grup, ni tan sols ens importa el vostre "color" polític, tan sols que tingueu ganes de treballar per Sollana i que ho vulgueu fer sense les imposicions i directrius que venen de dalt, com en altres partits.

Vos convidem també a que ens seguiu als Plens de l’Ajuntament i que allí pugueu opinar en primera persona sobre el que penseu.

Si no voleu acompanyar-nos però sí voleu que portem la teua veu a l’Ajuntament pots utilitzar el nostre correu electrònic per fer-nos arribar la teua proposta.

Una altra política és possible, si vols mantindre la teua independència cap a les formacions vigents però vols fer política al teu poble, INDEPENDENTS PER SOLLANA és l’opció.

1 comentari:

  1. lo de el PSOE no es una oposisio constructiva, si no es mes una oposisio PASIONAL de molt de cariño.

    ResponElimina