Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

2 de maig 2011

Acte de Presentació de la Candidatura 2011-2015

El passat divendres 29 d'abril tingué lloc l'acte de presentació de la Candidatura 2011-2015 del Partit Agrupació INDEPENDENTS PER SOLLANA a la Casa de la Cultura de la població.

A la mateixa es presentà a cadascú dels integrants de la llista electoral i oferiren un parlament els cinc primers candidats, exposant les principals línies d'actuació del programa electoral per a la pròxima legislatura, servint així d'inici als actes que al llarg del mes de maig es tenen previstos per informar detalladament del seu contingut.

Aquest programa d’actuació municipal es tracta d’un programa ple de reptes que intenta donar resposta a la majoria d’inquietuds del dia a dia dels habitants de Sollana i El Romaní, i com no, també incorpora projectes a llarg plaç que necessita el poble per projectar-lo cap a fora perquè el municipi ocupe el lloc que es mereix dins del seu entorn comarcal.

Els punts clau sobre els que es basarà el mateix seran,
  • La col•laboració continuada amb totes les associacions del poble amb l’objectiu de potenciar-les.
  • La creació d’una borsa de contractació directa de personal aturat del poble per al manteniment de les infraestructures municipals i les principals obres d’adequació.
  • Màxima prioritat a la potenciació dels serveis de neteja i jardineria, condicionant-se de nou els jardins, parcs, rondes i passeigs.
  • Realització d’un exhaustiu anàlisi de despeses municipals, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima eficàcia pressupostària i una bona administració de l’Ajuntament, sense renunciar a la prestació de serveis municipals bàsics.
  • A les festes, la recuperació de les nostres costums i de les nostres tradicions.
La gran afluència de públic fou síntoma de l'expectació creada davant de les pròximes eleccions municipals, on el principal objectiu a més de consolidar la representació dels INDEPENDENTS PER SOLLANA a l'Ajuntament, és la de recuperar l'interés per la política dels ciutadans de Sollana, intentant augmentar l'índex de participació als comicis del 22 de maig.

16 comentaris:

  1. En l' últim punt "clau", el que parla de les festes, a qué fa referència amb recuperació de costums del poble?
    Quines costums hi ha per recuperar, durant l' actual candidatura han,suposadament, llevat algun en concret?

    ResponElimina
  2. Segons la legislació vigent les entitats públiques no poden fer contractes directes de personal, aixó senzillament no es pot fer.
    Només teniu eixe programa electoral? Educació? Cultura? Esports?

    ResponElimina
  3. I ninguna resposta als comentaris pel que veig... Tres punts i amb aixo voleu traure, com digué Benito, "traure uns dinerets d' ací i d' allà"?; Espera així que aixó es realment el què voleu, no? Sigam serios,les associacions del poble que voleu potenciades funcionen ampliament i les que ho necessiten no crec que estiguen citades;en quan al treball molts llocs de treball han sigut creats a Sollana i amb diners del PlanE, per tant, no a fet falta crear cap borsa (cap gasto per ací)i per últim què preteneu amb "Realització d’un exhaustiu anàlisi de despeses municipals" rebaixar el sou de les persones del poble que no cregueu "competents"; aixó es diu "QÜESTIONAR" i si es cregueu en tal dret tal volta vulgau manar i no governar...

    ResponElimina
  4. manar es lo que ses ta fent ara.

    ResponElimina
  5. El programa electoral no son els tres punts, aixo es una presentació. El programa s'esposara quan començe la campanya electoral. A demes quina obsesio amb el programa si el teu partit que actualment no governa, si no que mana, en el poble no ha cumplit ni un sol punt del seu programa elctoral, de fa quatre anys.

    ResponElimina
  6. Per parts,

    Afortunadament les costums i tradicions d'un poble no es poden llevar o posar, però es pot impulsar des de l'Ajuntament que estes no es perden. Durant els últims anys el recolzament cap a determinades festes es millorable. Així el que volem és estar a prop de les associacions de veïns per impulsar la celebració de nou de festes com la de San Ramon, i per què no ... la de San Roc. A més volem recolzar als festers per a la celebració de la festa de la Magdalena, entre altres.

    Respecte a la contractació directa per part de l'Ajuntament, com bé sabrà la persona que escriu hi ha moltes fórmules, com la de creació d'una empresa pública mitjançant la qual es contracte al personal necessari per fer estes tasques. Altre punt és el Plan E, que com tot plan és limitat en el temps, així que els llocs de treball creats amb eixos diners tenen difícil el seu manteniment en els temps quan les obres associades hagen acabat. També crec que tot Ajuntament seriós no es negaria a un anàlisi de despeses municipals, com estan fent molts altres ajuntaments aconseguint al voltant d'un 10% d'estalvis. Si estos estalvis s'aconssegueixen reduint el nivell de contractació de personal extern, benvingut siga.

    Respecte al tema de manar o governar, tan sols hi ha que mirar-se un poc al melic i analitzar el que ha passat estos últims anys. Apostem per un govern participatiu i de màxima transparència cap a l'exterior.

    Quant a les associacions, tan sols dir que després de parlar amb moltes d'elles, estes sí troben a faltar major comunicació amb l'Ajuntament, i no funcionen tot el bé que voldrien, a més per què diferenciar les que funcionen de les que no?, totes tenen dret a un recolzament per part de l'Ajuntament.

    I respecte al programa, creïeu que este era el nostre programa?, fins el 6 de maig no comença la campanya i no podem llistar la totalitat de les més de 70 propostes específiques que presentarem.

    ResponElimina
  7. Que nivel politico tenemos en Sollana, al final haceis mercado, yo creo que lo tengo claro ya que todos los que estais por estos blogs sois gente de las candidaturas a las elecciones municipales y la verdad, me sorprendo no podeis dedicaros a otra cosa mas que a desproticar unos de otros

    ResponElimina
  8. Creo que aqui nadie ha despotricado a nadie...¿?

    ResponElimina
  9. jajaja jaja una vegada mes es demostra allò de "las verdades ofenden". ¿despotricar?.

    ResponElimina
  10. este mensaje es para el anónimo de las 10:20...

    Dices que todos los que estamos en estos blogs somos gente de candidaturas... yo no formo parte de ninguna, y si tu tampoco, entonces almenos hay 2 que no lo son, seguramente habrá más.

    ResponElimina
  11. Puc asegurar que el anonim de les 16:09 tampoc esta en ninguna candidatura

    ResponElimina
  12. Jo tampoc estic en niguna candidatura, es mes mai he votat als independents, pero vist lo que ha passat al poble els últims quatre anys pense votar-vos. M'agrada la vostra presentació i pense anar als mitins pa informarme millor de lo que proposeu, pero em teniu guanyat amb un 80%. Anim i molta sort

    ResponElimina
  13. Si et tenes guanyat en un 80% parat a fixar-te millor en el que proposen, i intenta buscar respostes perquè segons el que hem tinc jo mirat moltes coses que diuen no es poden fer encara que s' afirme que si s' ha fet... Crec que deurieu de deixar de enganyar a la gent i a vosaltres mateixos

    ResponElimina
  14. anonim de les 15:49
    Pots concretar quines coses no es poden fer, o es un comentari sense argument?

    ResponElimina
  15. Agrairiem que les crítiques cap a les nostres propostes no foren en general, sinó indicant en quin punt s'està o no d'acord i per què. D'esta manera podriem respondre amb el detall de com pensem dur a terme les accions proposades. Creguem que és el més constructiu cap a la resta de lectors del blog.

    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  16. vaig a votar als independents.els altres partits sols fan que criticar en aquest blog sense aportar res de res.¿perque els altres partits no tenen blog?aÇò es una demostració mes de les ganes de treballar duns i d´altres.anim,continueu així.podem

    ResponElimina