Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

26 de maig 2011

CARTA D'AGRAÏMENT ALS VEÏNS DE SOLLANA I EL ROMANÍ

Estimats veïnes i veïns de Sollana i El Romaní,

El partit INDEPENDENTS PER SOLLANA vol agrair la vostra participació en les passades eleccions del dia 22 de maig i el suport que haveu donat a la nostra candidatura. Aquest fet demostra l'entusiasme i les ganes que el poble té perquè a Sollana es produïsca un canvi, un canvi que després de quatre anys tots ens mereixem.

Agraïm les mostres d'afecte i alegria que heu compartit amb nosaltres al llarg de la campanya electoral i la confiança que amb els vostres vots ens haveu demostrat. Açò ens obliga a correspondre-vos amb l’esforç necessari per realitzar una bona tasca en els pròxims quatre anys. Només esperem poder dur a terme amb il•lusió la major part del nostre projecte d’actuació amb l’objectiu de millorar aquest municipi.

La composició del govern de Sollana per a la pròxima legislatura encara està per decidir, corresponent al partit més votat iniciar el procés de negociacions o comunicar la seua intenció de governar en solitari. Així i tot el PARTIT INDEPENDENTS PER SOLLANA sempre buscarà la millor solució per a la governabilitat del poble, i que aquesta siga la que duga els majors beneficis.
 
Gràcies a vosaltres hem aconseguit ser la segona força política i això ha suposat per a tots nosaltres una gran satisfacció.

Novament insistir que estem ací gràcies a la vostra confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada