Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

12 d’abr. 2011

Presentació de la Candidatura

Estimades i estimats amigues, amics i simpatitzants,

El proper divendres, dia 29 d'abril de 2011, a les 19:30h es farà la presentació de la Candidatura del Partit Agrupació INDEPENDENTS PER SOLLANA (PAIS) a la Casa de la Cultura de Sollana. En ella, parlaran els seus membres per exposar les idees principals de la seua campanya i programa d'actuació.

Vos esperem a tots.

9 comentaris:

  1. una molt bona idea, seria arreglar els parques o al menys intentar que els que estan, estiguen minimament deçents per a poder portar als nostres fills en tranquilitat, ja que son una gorrinà i s´arreglen però no com cal.

    ResponElimina
  2. que pensa el PAIS de la biblioteca, cal ampliar-la? canviar-la de lloc o quedar-se aixi.

    ResponElimina
  3. La biblioteca és un espai vital per a la cultura d'un poble. Hui en dia l'espai asignat a la mateixa s'ha quedat menut, amb la qual cosa cal pensar que en un futur més o menys pròxim deuriem reubicar-la, encara que mentre arribe el moment es deuria d'acometre una reestructuració dels seus espais per evitar l'amuntegament de llibres actual. Cal potenciar d'igual mode les activitats al seu interior: contacontes,presentació de llibres, club de lectura, tertúlies,...

    ResponElimina
  4. hola, vaig estar en la presentació i em va pareixer molt correcta, sense descalificar a ningú...
    vaig vore que hi havia molta gent, com a la resta de partits. Penseu que es síntoma de que el 22 pujarà l´índex de participació? si es així penseu que es positiu per a vosaltres?
    moltes gràcies

    ResponElimina
  5. Esperem que l'índex de participació augmente. Creguem que la situació actual del poble ha fet que els seus habitants es moviltzen per a les pròximes eleccions.

    I bé, mai es sap però sí que és una prioritat nostra convèncer als indecisos, ja que l'abstenció a les passades eleccions fou del 21% (805 persones sobre un total de 3.864 votants del cens).

    ResponElimina
  6. Pense que si que es positiu, el que importa es que la gent participe y que de esta forma parle el poble i diga lo que vol, 805 persones que no parlen es un nombre molt elevat. L'unica forma de dir el que necesita Sollana i com vol ser gobernada es acudint a votar el próxim 22M. I si, el divendres havia molta gent en la presentacio, m'alegre es donarien conter de que la millor aposta es INDEPENDENTS.

    ResponElimina
  7. Heu estat 48 anys en cultura i no heu fet res per la biblioteca, ni heu fet club de lectura, ni contacontes,..., perque ara vos tinc que creure?

    ResponElimina
  8. El club de lectura el va iniciar l'actual gobern i sols a durat tres mesos, el motiu de tacarlo. No tenim presupost. No se perque em tinc que creure jo aixo

    ResponElimina
  9. Està molt bé la creació de noves activitats com la del club de lectura o el contacontes, del que participe sempre que puc. La qüestió es mantindre en el temps estes activitats. No es pot crear un club de lectura i que desaparega als tres mesos o deixar de publicar el BIM, o publicar pels pels el Suylana... i el que es diu de que no s'ha fet res per la biblioteca, m'agradaria saber qui va crear-la.

    ResponElimina