Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

13 de juny 2013

Festers i piscines, finalment junts

Fonts procedents dels Festers de l'any 2013 ens han informat que a la reunió que tingueren la setmana passada amb l'actual Regidor de Festes se'ls comunicà que el pressupost per a les Festes del 2013 és de 147.000€ i que per tant no tenien que patir per res enguany (tenim que recordar que el pressupost d'enguany encara no està aprovat i que el de l'any passat, que està prorrogat mentrestant, tan sols té una assignació de 115.000€ - d'on eixirà la resta?).

També que disposarien completa llibertat per a celebrar a les piscines municipals les discomòbils que es programaren al llarg de les festes, i que no hi hauria límit en l'horari de cloenda de les discomòbils.Acàs es creu el senyor Regidor que el fet d'haver sigut adjudicatari de la gestió del bar de les piscines li dóna dret a disposar de les instal·lacions com li done la gana? S'encarregarà ell de netejar les piscines després d'una nit de "festa" per a que els que vagen a l'endemà no es troben amb sorpreses desagradables (vidres, basura, ...)?

I que no dir del soroll? Estem disposats un any més a aguantar les continues pujades i baixades del volum dels altaveus fins a les 7 o les 8 del matí?

A alguns pobles se'ls coneix per ser "la cuna del arroz", Sollana passarà a ser recordada per ser "la cuna de la discomóvil".. és això el que volem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada