Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

22 de jul. 2013

Respecte a l'últim Ple

L'últim Ple del 18 de juliol va servir perquè es rectificaren certes actituds i comentaris sorgits arran el nostre article "Festers i piscines, finalment junts". Per la nostra part per a puntualitzar que l'adjudicatari del bar de les piscines no ha sigut el Regidor de Festes sino el seu nebot, i per la part del propi Regidor de Festes i de l'Alcalde per a donar disculpes sobre les seues paraules i comportament a la finalització de la sessió plenària, quan ens demanaven la retirada del nostre article al blog.

També al Ple quedà clar que no es faran discomòbils a les piscines, per la qual cosa ens sentim molt més tranquils, i ara tan sols falta que els actes nocturnes programats a les festes no molesten més del necessari als veïns.

Per altra banda, al Ple, s'aprovà la proposta del nostre partit per a celebrar una reunió urgent per a tractar el tema de la pèrgola del CEIP López Marco. Aquesta reunió tindrà lloc el proper dijous 25 de juliol, i tindrà presents a tots els interessats: representants dels partits polítics, CEIP, AMPA i Policia Local.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada