Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

11 de juny 2013

Aquest estiu tots voluntaris de Protecció Civil..

Monumental va ser la sorpresa el passat diumenge quan en la fira d'Associacions s'assabentàrem que l'Agrupació Local de Protecció Civil de Sollana, que a hores d'ara està funcionant baix un reglament provisional fins que es resolga el que es va aprovar al Ple de l'Ajuntament, estava regalant passes familiars per a les piscines per a aquells que es feren "voluntaris" per així compensar el desmembrament de l'agrupació després de la destitució del'anterior Cap de Servei.

El full de Protecció Civil que repartien el diumenge, al final diu :
"Por iniciativa de la máxima responsable de esta agrupacion y de mutuo acuerdo y consenso con el MI Ayuntamiento de Sollana, todos los miembros integrantes, así como los que deseen formar parte de la misma será obsequiado con una pase familiar para las piscinas municipales y promociones para actos culturales, en agradecimiento a su colaboración desinteresada."

És així com volen guanyar-se adeptes? pareix que sí.. de fet així ho solen fer amb tot...

Acàs els integrants de la resta d'associacions que treballen desinteressadament pel poble no són dignes d'aquest agraïment?

No ens val que el reglament provisional amb el que està funcionant l'agrupació ho permeta, és una qüestió de respecte cap als demés voluntaris... per què no se'ns regala el passe de les piscines a tots?

Senyor Alcalde, done pas enrere a aquesta proposta o ens vorem obligats a demanar que l'accés a les piscines d'enguany siga gratuït a tots els veïns de Sollana... o tal volta vol que tots ens fem voluntaris de Protecció Civil?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada