Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

22 de maig 2011

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA

EL PARTIT INDEPENDENTS PER SOLLANA ÉS LA SEGONA FORÇA POLÍTICA DE SOLLANA !!!

13 comentaris:

  1. ENHORABUENA por este resultado más que merecido.

    ResponElimina
  2. Ara vos toca aplomar i intentar fer el máxim del programa i no caure en el mateix error que ALI, la dictadura.

    ResponElimina
  3. Enhorabona, vos ho mereixeu, el poble s´adonat conter, del error ocorregut en les passades eleccións, vam donar una oportunitat al psoe(disculpeu-nos) veient que podia hi haure un canvi, el cual no han sabut aprofitar en ningún moment, en contra del bous, de les verbenes, de les festes i festers, de les falles, de les tradicions....etc, i del més important.....que és, treballar amb equip!!! si un equip de govern no funciona, el poble no funciona!!
    ENHORABONA!! treballeu dur!! NO ENS DEFRAUDEU!! el poble ha parlat!!!

    ResponElimina
  4. Resultat magnific, enhorabona. Heu d´estar al govern del poble. Personalment pense que dona igual en qui, mentre Joan B siga l´alcalde tota la legislatura i el programa de referencia el de Independents.
    Demostreu-nos tot el que sabeu fer

    ResponElimina
  5. ola voldria felicitar-nos a tots per la campanya que hem fet, però necesite dir algo. Graces a tots el Sollaners i Sollaneres que heu confiat en nosaltres i deixeu-me que faja un agraïment especial al nostres Pares, Mares, Marits, Esposes, Sogres, fills i filles espere no deixarme a ningu, perque sense el seu suport incondicional a lo llarc de tota la campanya no haguera segut posible este triunf, a tots GRACIES SOU ELS MES GRANS. REQUETEMUACCSSSSSS.

    ResponElimina
  6. Jo encara no em crec coses que ha realitzat l'actual govern, EL DIA DEL PATRO DE SOLLANA!! no teniem festa?? Que vergonyaa!! De normal sol vindre una bona orquesta!! Esta clar de la situació económica, no demanem la montecarlo ni res per l'estil....pero una oquesteta....bo aunque tingerem el castell piñomusical!!! Q a saber que valdria aixó, de segur q si no fora piro podria haver hagut algo al parc, eje quin fraude!!! Recordare tota ma vida el dia 9 d' Agost q tota Sollana estava sopant al carrer..... cuant deuriem haber estat al parc col•laborant amb els festers!!! Una llastima!!!
    BENITO, YES, YOU CAN!!!

    ResponElimina
  7. El pacte independents - psoe és una possibilitat però un impossibilitat.
    El pacte pp - independents és la possibilitat natural.
    El pacte pp - psoe és una possibilitat igual una mica atrevida però possible.
    El pacte de qualsevol amb el bloc matematicament no és possible.

    Pense que el mes serios pp - independents i que governe el mes votat.

    Però no pinta malament el pp - psoe, crec que fins i tot seria millor.

    Mirar conec als tres candidats personalment i bé,el candidat del pp, est negocia el inegociable ademes, de ser un atrevit, no estudiara solament les condicions fins i tot estudiara a les persones que han de governar amb ell,seria capaç de agarrar la opcio pitjor de totes ja que al que el conega sap que lo façil no va amb ell, seria capaç de governar en minoria i fins i tot ho faria bé.
    (Un negociador nat, amb el cap gelat és capaç de traure avant qualsevol cosa)
    El (nostre)de independents ja ha governat, mes que negociador és aprofitat, aprofita les ocasions, pensa sempre amb ell, solament ha fet coses quan ha governat amb el pp, segur que vol governar però no a canvi de res.
    (Un bona opcio per al pp,segur que si vulgues es entendran).
    La del psoe ja ha governat, li ha anat malament,les urnes ho han vist, és bona xica no s'ha envoltat d'un bon equip, si tots hagueren treballat el que ella segurament avui tindria majoria, mai pactara amb independents i independents no pactara en ella,igual que no pactara amb el pp, però el problema açi és el candidat del pp segur que és capaç de convèncer-la a ella i al president.(Pactara amb el pp o amb independents, les urnes l'han esgotat politicament, li queda aquesta oportunitat i segur que l'aprofita)

    Independents te hem votat per fer les coses bé tin en conte que el vots que tens son del psoe tino en conte, negocia be pero sempre en bè del poble.

    *Aqui veurem qui pensa pel poble, el meu *oponion que governe el mes votat.

    Que no perda Sollana.

    Solament és un *opinion

    ResponElimina
  8. la meua opinio es que els vots que te independents son de independents, si foren del Psoe o PP no els hagueren votat.
    ixes 800 persones que han votat independents han donat el soport al partit independents i li donen la confiança pa que estiga al govern. Independents farà el millor pal poble, podeu estar segurs daixò.
    En lo que es referix als pactes... està clar que es poden donar multiples combinacions, ninguna es descartable

    ResponElimina
  9. A la meua forma de vore i llegint els comentaris pense que no heu encertat el nom del partit.deurieu de dir-vos "DEPENDENTS".Politicament no pertanyeu a cap partit politic "entre cometes" no esteu dins de cap, pero en sou de tots per això jo pense que teniu vots de psoe i pp. Per vosatros a soles no podeu fer res si no es amb una majoria absoluta d'ahi que sempre teniu que "DEPENDRE" d'algú i com a dit algú en un comentari anterior siga qui siga bò no?

    ResponElimina
  10. A cas penses que hi ha algún partit que sense la majoria absoluta no depenga d´algun altre?

    Sollana ha votat i no li ha donat a cap partit el poder absolut... tots depenen d´altres.

    Indpendents es la força que mes ha incrementat. Te dret a parlar fort en l´ajuntament, i si pacta en uns o altres, tiendrá mes pes que ningun altre. Això es democràcia

    ResponElimina
  11. Es la teua lectura personal i per el que veig desde dins del teu partit, estic totalment d'acord.En quant a lo de tindre més pes discrepe amb tú perque heu tret 3 concejals com el psoe , més que 1 de Bloc i menos que PP que ne te 4

    ResponElimina
  12. no m´has entes be, o no m´he explicat correctament. Dic que si independents pacta en uns o altres, la unió es la que tindrà el pes... es evident, no?
    si pacta en pp en tindran 7, mes que PSOE i BLOC (4)
    si pacta en psoe en tindran 6, mes que pp i bloc (5)
    encara que no es descartable un pp psoe, també 7. este últim es mes raro.
    La ventaja de Independents es que es una força local que pot fer pactes en uns o altres en benefici del poble, que per cert, així ho ha volgut. No ha donat la força ni al roig ni al blau, lo que ha fet es introduir el color vert per a que done la estabilitat que Sollana mereix.

    Com be dius, es la meua lectura personal.

    ResponElimina