Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

22 de jul. 2013

PROPOSTA DEL GRUP MUNICIPAL SOBRE EL PAS A NIVELL

Al voltant de tot el que s'està parlant sobre l'enterrament del pas a nivell, dir que el grup municipal Independents per Sollana, està completament d’acord en la supressió dels passos a nivells existents al llarg de tot el nostre terme municipal, i concretament l’esmentat.

Però així i tot no estem d’acord amb el projecte vigent presentat per ADIF, ja que observem que ha sigut realitzat sense la participació i consulta prèvia dels ciutadans i els seus representants.

També fem notar que aquest projecte, tal i com està redactat, separa dos sectors de la població (la zona del carrer València i el barri Eleuterio Vila) de la resta del nucli urbà, i que en tot cas haurien d’haver sigut consultats sobre la proposta.

A més a més, l’accés a aquestos barris s’encaixona a través de l’avinguda Sant Vicent Ferrer, sent este carrer l’únic accés al pas subterrani, lluny de la possibilitat actual d’arribar a aquestos barris procedint de l’Avinguda Sant Vicent Ferrer, Carrer València i Plaça de l’Actor Pedro del Rio. A la qual cosa s’afegeix el fet que l’eixida del pas subterrani desemboca a les esquenes de les fàbriques situades sobre el camí Verola, concretament el carrer de Dona Estrella, aïllat d’una futura ronda que podria construir-se al llarg del propi camí Verola.

També observem que en l’estació, el peató, per accedir a l’anden central té que creuar les vies superficialment i no subterràniament com en moltes altres estacions.

Sent la proposta inicialment presentada per ADIF, que incloïa un pas inferior de peatons i vehicles lleugers en el mateix carrer València i habilitant el pas de vehicles pesats pels ponts del Calvari i dels Clots, com el projecte més vàlid, sempre que permetera també l’accés subterrani de peatons a l’anden central.

Per tot això a l'ultim Ple sol·licitàrem la rectificació del projecte referit donant solució a tots aquests defectes ja que entenem que es una obra necessària al mateix temps, i en el seu defecte la celebració d'una reunió amb tècnics d'ADIF perquè ens expliquen l'actual projecte i si és possible la realització de les millores proposades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada