Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

23 de juny 2012

Un poc de tot


Farà ja un temps es repartí pel poble un panflet indicant la quantitat de préstecs que en la darrera època de govern dels Independents  es demanaren en conjunt al PP. Tenim que dir que les èpoques són ben diferents a les actuals i que en un moment on ningú, i quan diguem ningú és ningú, pensava que la mamelleta deixaria de donar diners, la gestió municipal del nostre partit va mantindre un nivell d’endeutament entre els més baixos a València, en relació al nombre d’habitants. És més, el remanent de tresoreria, una vegada, deixàrem el govern es situà en quasi 3 milions d’euros, valor que al començament d’aquesta legislatura s’ha vist reduït fins als 800.000€.

Podem mostrar l’arqueig de fons signat en l’acte de traspàs de poder entre Joan Benito i Alícia Hervàs:


Un altre tema que no ens ha agradat massa ha sigut com un article al LEVANTE-EMV, aparegut arran l’acte de concessió de la Distinció Honorífica al Cos de la Policia Local, ha distorsionat la postura oficial pressa entre els tres partits de l’oposició i que nosaltres publicàrem íntegre al nostre blog. La nostra postura com a partit és la que es mostra al blog i no altra, com es puga interpretar després de llegir-se el diari.

Per altra banda, han aparegut a diversos fòrums presumptes irregularitats a l’hora de l’elecció dels beneficiaris de les beques de la Diputació, les piscines municipals i l’escoleta d’estiu,... per què no s’ha donat l’oportunitat, per tal de garantir la transparència democràtica, de que representants de diferents partits polítics estigueren presents en els processos de selecció? Es volen amagar d’aquesta manera vertaderes irregularitats comeses?

6 comentaris:

  1. Estic d'acord amb la afirmació de que hauria segut mes transparent, si no la asistencia o participació de tots els grups municipals, si que el proces d' evaluació de cadascun dels aspirants fos publica com han de ser tots els tramits de l'administració que involucren a mes de un "administrat". L'Ajuntament de Sollana no deuria permetre que la Srta. Montse excuse el mostrar publicament les puntuacions dels aspirants escudant-se a la Llei Orgánica de Protecció de dades de carácter personal, doncs la nomenada Llei no ampara la dita falta de claredad als concursos, si aixi fora jo li plantejaria a la Montse, perque publica doncs l'Ajuntament de Sollana el meu nom al tauler d'anuncis i al BOP quant no em faig carrec de les meua obligacions tributaries? Algo amagues bonica o et va gran el bloc de treball.
    En rel.lació amb lo de la Policía Local veig que no concreteu, he llegit lo publicat i no hem queda clar, en que esteu i en que no d'acord?, es veritat que l'Ajuntament reconeix a la Policía Local la feïna que han fet altres?, seria interesant saber-ho, es veritat que La Benemérita i Proteccio Civil han desenvolupat eixes tasques i l'Ajuntament els fa el lleig? S'ha "MONTAT" el espectacle dels quinze anys de Protecció Civil per desagraviarlos? Que jo tinga coneiximent a ningún lloc es fa abans dels vint-i-cinc. Ara o van a fer per a la GC i per al Consell Agropecuari i altres funcionaria per a que poga-ho anar tots els politics a demostrar que esteu amb ells?
    Perdona'm p'el rejol peró de vegades vec escrites coses que no entenc i tinc la costum de preguntar.
    Gracies aclarir-me les coses.

    ResponElimina
  2. Creia que aquest blog era una ferramenta per a poder interactuar desde PAIS i amb els ciutadans de Sollana, però l'administrador, al pareixer, censura les opinions que no son del seu agrado, he escrit un comentari ja fa hores i encara no apareix, eixo no está be senyors del PAIS, de tota mena pot ser que encara no haja pogut revisar-lo?. Es el que espere que siga.

    ResponElimina
  3. Hola, respecte a la publicació de comentaris en obert, es suprimiren després de que s'insultara a l'alcalde des d'aquest blog per part d'un lector. A partir d'ara i a petició de l'últim opinador tornem a obrir la possibilitat.

    El fet de no publicar-ho fins ara mateix ha sigut degut a que no tots els dies es revisen els comentaris.

    Salutacions

    ResponElimina
  4. Gracies per donar el vist i plau a la meua opinio, abans de tot dir que aquest foro torna a ser una "platea" optima que dona la oportunitat als veïns de Sollana per opinar d'asumptes que ens afecten.
    De tota mena no he rebut resposta de PAIS d'el que pregunte en la meua primera opinio..... Peró se que ho fareu, considere que sou cautes a l'hora de respondre i que abans de fero intenteu consensuar i contrastar informacio, o no?.
    Gracies i espere ansios la vostra resposta.
    Salutacions d'un vei preocupat.

    ResponElimina
  5. Van pasant els dies i Senyors meus, tenen temps per fer-nos arrivar les "maniobres" del Alcalde pero encara no han tingut temps de contestar a un veí que s'interesa per este blog i els planteja unes senzilles preguntes.
    Pareix que a tots els llocs hi ha qüestions que no "interessa" desvelar, i em faig la pregunta, com critiquen a altres i vostes no clarifiquen la seva postura?.
    Gracies, no escriure mes si no hem contesten, no volía molestar. Salutacions i fins sempre

    ResponElimina
  6. Primer que res, voldríem respondre a la persona que ens ha escrit al respecte del nostre blog queixant-se del retard en les nostres respostes. No tenim la capacitat de poder donar una resposta tan immediata com a vegades es podria desitjar. Els nostres quefers laborals i familiars a vegades ens ho impedeixen, però totes les preguntes seran contestades, no vos en preocupeu. De totes maneres, gràcies per l’interés en la nostra opinió.

    En segon lloc, voldríem diferenciar l’acte de Protecció Civil amb l’acte de la Policia Local. L’acte de Protecció Civil naix per iniciativa dels seus propis membres, que com a altres entitats locals celebren els esdeveniments que consideren més significatius dins de la seua organització, com moltes altres associacions fan al llarg de l’any i on es conviden als membres de l’ajuntament que ells consideren oportuns. L’Ajuntament dona suport a l’acte en agraïment del treball del grup i com a membres del mateix els Indepentents el recolzen. Dir que d’aquest acte som coneixedors des d’un mes abans de la seua celebració i l’Ajuntament, i els Independents, no participen de l’organització d’aquest.

    Quant a l’acte de concessió de la Distinció Honorífica al Cos de la Policia Local, aquest naix i és organitzat en nom de l’Ajuntament de Sollana, i en som coneixedors d’ell dos dies abans de la seua celebració. No se’ns consulta a cap partit de l’oposició sobre el nostre parèixer al respecte i a més, es culmina amb un sopar a càrrec de l’ajuntament que ben bé es podria haver estalviat.

    El reconeixement oficial al Cos de la Policia Local de Sollana (com a institució), per la seua ajuda a la Policia Autonòmica al llarg dels darrers dos anys, ja va ser celebrat a Alacant l’any passat, on acudiren dos membres del Cos per a rebre la distinció Honorífica. Fet del qual es va informar a un Ple de l’ajuntament i on tots els partits polítics mostraren el seu suport i donaren l’enhorabona al Cos per la dita distinció. Per tant els Independents ens mostrem partidaris de la distinció al Cos de la Policia Local de Sollana pel seu treball. Treball que després de contrastar certes informacions es va dur a terme principalment pel Cos de Policia Local amb ajudes puntuals d’altres entitats com la Guardia Civil i Protecció Civil.

    Però, si l’Alcalde volia fer extensiu eixe reconeixement a la totalitat de membres de la Policia, i volia fer-ho en nom de l’Ajuntament per què no ens fa partícips de la seua organització? Vol apuntar-se “un tanto” per a tindre a bé al Cos de Policia Local? Si haguera comptat amb la resta de partits per a l’organització d’aquest acte, segurament no estaríem ara parlant de per què alguns regidors no volgueren participar d’un acte que considerem manipulat. Així, alguns d’ells acudiren per que consideraven que el mal a la institució podria ser major que el fet de recolzar políticament un acte del què estaven en contra, mentre que altres consideraren més perjudicial el recolzament polític que el mal que pogueren fer als membres de la Policia. Hi havia que decidir,...

    ResponElimina