Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

26 de juny 2012

INDIGNEZ VOUS !

Indigneu-vos !! sí, perquè lluny d’intentar reconduir els mals hàbits polítics que feren que l’any passat la ciutadania es rebel•lara contra els governants el 15 de maig, els nostres polítics actuals continuen amb pràctiques excloents més pròpies del caciquisme que de la necessària regeneració democràtica que fa tanta falta.

I un exemple d’açò ho tenim al nostre poble. Dos mesos després de l’últim Ple de l’Ajuntament i després d’acumular-se les mocions dels diferents partits polítics damunt de la taula de l’alcalde, aquest té a bé convocar un Ple Extraordinari amb motiu de l’aprovació d’un conveni entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Sollana per a l’ús d’una xarxa de comunicacions mòbils d’emergència, i ho fa a les 13:30h DEL DIVENDRES QUE VE, qüestió de la què som coneixedors hui mateix.

Si el que vol és aprovar o rebujar les mocions que no l’interessen sense cap tipus d’oposició ho tindrà fàcil perquè a eixes hores normalment els regidors que tenim la sort de treballar estem en el nostre lloc de treball. Ja en desembre es va fer un altre Ple a migdia, estant els INDEPENDENTS totalment en contra. Perquè no es fan els Plens a les 20h tal i com s’acordà a principi de la legislatura?

Es podrà dir que els portaveus han sigut notificats del fet i que la majoria no ha posat impediment en que així siga, però no és d’estranyar, ja que la decisió de l’alcalde ha comptat amb el beneplàcit de l’anterior alcaldessa que va ser la precursora de fer ús d’aquestes estratagemes.  

Senyor alcalde, si el que vol és que els representants dels INDEPENDENTS no puguen fer ús del seu dret d’expressar-se en els Plens de l’Ajuntament li ho posem fàcil: convoque tots els Plens extraordinaris i urgents a les 12h del migdia i avise’ns amb menys d’una setmana d’antelació i no hi podrem acudir.

Se’ns podrà dir que és necessari aprovar urgentment el conveni d’adhesió perquè sinó ens podem quedar fora de la xarxa, però si tanta era la urgència per què no es convoca el Plé hui mateix, demà, demà passat, o inclús el divendres, PERÒ A LES 20H !!!!, o és que hi ha algun motiu ocult que no volem imaginar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada