Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

29 de juny 2012

O és que és demanar massa?!...

Ahir va apareixer una notícia al Diari de Sollana on es parlava del polèmic Ple que ha tingut lloc hui. L’enllaç al mateix el teniu a continuació:

http://diaridesollana.info/2012/06/28/polemica-entorn-del-proxim-ple-extraordinari-convocat-a-sollana/

Voldríem fer notar que encara que es fa menció d’una part de la nostra indignació al respecte del Ple, que ocupa un paràgraf, es fa una extensa relació de les justificacions de l’Alcalde del per què convocar un Ple a aquestes hores. Creguem que s’han obviades les raons bàsiques de la nostra indignació que són:
“…, però si tanta era la urgència per què no es convoca el Plé hui mateix, demà, demà passat, o inclús el divendres, PERÒ A LES 20H !!!!, …”

És a dir, no estem en contra de la celebració del Ple, ja que els punts a debatre són molt interessants per al poble, sinó en l’hora de convocar-lo. Ho hem posat en negreta, però és que pareix que hem de tornar a aclarir-ho.

I ara passarem a rebatre les consideracions de l’Alcalde:

“.. aquesta decisió s’ha prés «per la necessitat d’adherir-se a aquest conveni, que és per al bé de tots els veïns de Sollana i El Romani» i per l’obligació d’arribar a un acord abans del 30 d’aquest mes. Codoñer afirma que, per part de l’alcaldia, «es va sol•licitar a la Conselleria de Governació el poder ajornar aquest acord plenari per al 19 de juliol»; però dilluns passat la resposta va arribar en forma de negativa i, «vist que els terminis que marca la Llei per a convocar un Ple Extraordinari són dos dies hàbils, el dimarts convocàrem el Ple per al divendres»; no convocant-lo per al dijous perquè la vesprada ja estava ocupada amb dos actes oficials més…” Molt bé, l’explicació és clara, que es convoque el Ple el DIVENDRES A LES 20H.

Respecte als punts que es marquen:

Primer punt: No sabem el que vol dir amb aquesta frase.

Segon punt: En relació amb la ironia de la suposada intenció d’austeritat del partit Independent, i que un Ple suposa una despesa de més de 1.000 euros (la retribució dels regidors per assistència als Plens és de 110€); dir que els Independents proposaren en la seua moció 2/2011 una retribució inclús menor (de 100€, i de 60€ per l’assistència a les comissions informatives, moció que va ser rebujada pel PP, quedant establida l’actual retribució). I també comentar que si l’exercici democràtic d’un poble es veu reflectit als Plens municipals on tots els ciutadans poden participar de les discussions entre els diferents partits polítics, si el fet d’estalviar diners suposa no fer Plens,... “maldita la gracia”. Estem dispostos des dels Independents a no cobrar per l’assistència a Plens i a Comissions Informatives, sempre i quan la resta de regidors tampoc ho facen. La percepció dinerària del regidor “base” és de 1.000€ anuals, la qual cosa és indicativa de que si estem en política no és pels diners...

Tercer punt: Els llocs de treball en l’actualitat estan molt cars i els acomiadaments molt barats, gràcies al PP. I si es prodiguen massa els Plens a migdia, molt creguem que els nostres patrons ens recomanen la porta d’eixida encara que els mostrem l’article 37 de l’estatut dels treballadors.

Quart Punt: No creguem que calga, entre col•legues de mal de caps, com som tots els regidors, que hi haja que fer cap reclamació judicial al respecte del fet de convocar els Plens a migdia. Creguem que amb la nostra disconformitat, ja mostrada al mes de desembre, era suficient, i ho continuem creient, esperant que a partir d’ara se’ns escolte i que les Comissions Informatives es facen de dilluns a divendres a les 19h, i els Plens els mateixos dies a les 20h, o és que és demanar massa?!...

1 comentari:

  1. Només afegir que no veig massa desgavellat que un text de 1.805 paraules siga prou més extens que un altre de 371. No obstant, no és cert que la vostra publicació ocupe un paràgraf (tot i ser notablement menys extensa que la publicació de l'Alcalde) ja que, per a redactar les seues justificacions, es fa referència en tot moment a la vostra postura en cadascun dels diferents punts.

    ResponElimina