Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

8 d’abr. 2011

Per una campanya digna


Estimats amics, estem encantats per l’èxit i gran rebuda que ha tingut el nostre blog, així com també pel fet que ha permés obrir un fòrum de debat entre la gent del poble sobre qüestions que interessen als seus habitants. De totes maneres alguns comentaris al mateix han provocat algunes eixides fora de to que no es poden permetre si volem una campanya digna.

Puc donar fe que la persona amb pseudònim “romani” ha actuat per igual tant al blog del BLOC com al dels INDEPENDENTS, amb una actitud molt poc constructiva. Per favor, no caiguem en les provocacions. Faig meues les paraules de “Pau Estarlich”: la bona “política no es la de destruir als demés partits, sinó la d’aportar tot el bé per al poble de Sollana”.

Per això, per favor, donem exemple als nostres votants i proposem-los un bon programa, treballem per confeccionar al llarg d’aquestos dies el millor que puguem fer, i deixem-nos de crítiques absurdes de pati de col·legi.

Gauden

8 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb tu. Política constructiva i sempre pensant fer lo millor posible pel poble. Es l'unica manera que la gent ho agraix.

    ResponElimina
  2. Pos aixo esta molt ben dit.

    ResponElimina
  3. Hola bona dia, si foreu clau per a formar govern, a quin partit recolçarieu?, o quin no recolçarieu en cap cas. Gracies

    ResponElimina
  4. La veritat és que no es planteja a hores d'ara el pacte amb ningun partit. I crec que és el pensament comú de tots els partits que es presenten a les eleccions. Quan et presentes és per guanyar, per així dur a terme les teues idees i programa electoral fins al final. No podem pensar en el dia després de les eleccions si encara no sabem si estarem o no a l'Ajuntament, i si estem amb quants representants. Anem pas a pas. Volem guanyar primer que tot.

    ResponElimina
  5. La veritat es que fins ara no coneixia a Gauden ni'l havia llegit (sentit) i em pareix una persona prou coherent, tant en les respostes als quatre "xafandins" que es dediquen a escriure barbaritats que no aporten res, com en la direccio i administracio d'aquest blog, enhorabona i endavant, sort el proper dia 22.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies. El nostre objectiu com deiem al post, és el dignificar la política del poble indistintament de les idees particulars que uns i altres puguen tindre. Mai caurem en l'atac directe, sense arguments, a altres partits, sinó que intentarem fer crítiques constructives a la política de l'Ajuntament.

    ResponElimina
  7. Estic totalment d´acord amb l´opinió de Gauden, tampoc el coneixia, i estic moltt sorpres amb la seua forma de parlar, educació i coherencia amb les paraules. Espere que tingau molta sort, FEU MES SOROLL PEL POBLE!!! la meva pregunta es......traureu 3 concejals? ànim!!

    ResponElimina
  8. Tot el que siga millorar els resultats de les eleccions passades ha de considerar-se un èxit. Però quan ens presentàrem per aquestes, després de l'espenta que ens donava el poble pel carrer, la nostra idea era traure el major número de regidors possible. Si puguerem guanyar millor.

    ResponElimina