Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

20 de juny 2011

ESPECIAL ELECCIONS MUNICIPALS – MAIG DE 2011


Estimats veïnes i veïns de Sollana i El Romaní,

Abans de tot, igual que ho férem després de les eleccions, el partit INDEPENDENTS PER SOLLANA voldria agrair a tots els que han confiat en la nostra opció política, el seu recolzament. Recolzament que ha suposat obtindre el millor resultat polític des de fa setze anys, que ens permet estar representats a l’Ajuntament amb tres regidors. Aquest fet és significatiu de les ganes que el poble de Sollana tenia per un canvi en l’estil del govern municipal. Estil propi, demostrat al llarg dels dotze anys en què el nostre partit governà en coalició i que un percentatge molt important del poble (un 26%) volia que es tornara a fer sentir en l’Ajuntament.

Sollana va votar i va triar repartir els vots entre els quatre partits, de manera que ningú aconseguira la majoria absoluta i suficient que li permetera conformar un govern municipal estable. D'això es deduïa, com lògic i sensat, que es consensuara entre dos o més partits la formació d'un pacte municipal que permetera governar aquests propers quatre anys, amb la suficient garantia per a dur a terme una gestió eficaç i sòlida. INDEPENDENTS PER SOLLANA sempre s’ha declarat defensor de les propostes de pacte, i sempre hem estat oberts al diàleg coherent i sensat per a aconseguir un govern estable i fort.

Després de les eleccions van haver de passar onze dies per a tindre noticies oficials per part del PP, que no foren altres que les que ja havia comunicat en diversos mitjans de comunicació, la intenció del seu candidat de governar en minoria. Els INDEPENDENTS PER SOLLANA, malgrat conéixer aquesta intenció intentà arribar a un acord tant amb el PP com amb el PSOE, sempre demanant com a punt bàsic la representació del partit en l’alcaldia per un període determinat, ja que els quasi vuit-cents votants que representa es mereixien i volien vore al seu candidat al cap del govern. En aquest sentit la nostra proposta cap al PP sempre va ser la de compartir l’alcaldia, degut a l’equilibri quant a nombre de regidors. Aquesta proposta va ser rebutjada en les dues úniques ocasions en què ens reunirem, reafirmant-se el PP en el seu interés en tindre l’alcaldia al llarg dels quatre anys. Quant a l’altra possibilitat de pacte, els mals resultats electorals del PSOE ens feien ser molt cautelosos sobre la manera d’enfocar l’acord, veient perjudicial per a la majoria del poble, donar el suport de nou a la candidata del PSOE com a alcaldessa, encara que fora per un període determinat. En aquest sentit, una coalició amb l'anterior equip de govern tan sols hauria estat possible si el PSOE hagués fet les oportunes accions que permeteren la seua futura regeneració.

Fins a l’últim moment els INDEPENDENTS PER SOLLANA treballaren per l’acord, perquè aquest fora el millor per al poble, però les negociacions no arribaren a bon port, i ens trobàrem en la situació en què estem actualment.

La vostra confiança el dia de les eleccions ens obliga a correspondre-vos amb l’esforç necessari per realitzar una bona tasca en els pròxims quatre anys. Les propostes que siguen beneficioses per a Sollana seran recolzades, així com aquelles que estiguen alineades amb el nostre programa d’actuació. Prendrem decisions de manera participativa i consensuades amb el partit, el qual estarà obert a qualsevol veí del poble que vulga participar-hi.

Així i tot entenem i compartim la decepció que el poble de Sollana té amb el resultat de les negociacions.

Gràcies  de nou a tots aquells que ens han votat, per la vostra confiança, i una cordial salutació a la resta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada