Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

31 de maig 2015

Reflexions

Ja ha passat una setmana des de les eleccions municipals per a la legislatura 2015-19, i és hora de fer balanç sobre l’ocorregut. Hi ha que admetre que per als INDEPENDENTS PER SOLLANA els resultats han sigut molt roïns. Hem passat de 3 a 1 regidor, molt lluny de les nostres expectatives. Així i tot volem agrair als 374 electors que han confiat en nosaltres, el seu suport perquè puguem continuar durant quatre anys més defenent els nostres punts de vista a l’Ajuntament.

El canvi en el cap de referència de la nostra llista electoral, el no haver sabut comunicar la bona tasca d’oposició que s’ha fet els últims quatre anys, el fet que el nostre partit no tinga l’avantatge de la marca que puguen tindre altres i el vot útil han decantat la balança cap als resultats per tots sabuts.

Creguem que s’ha fet una bona tasca d’oposició, però el fet que les xarxes socials no arriben a la totalitat de la població ha privat que la nostra veu s’escoltara més fort. Potser ha faltat més comunicació a peu de carrer i en forma de butlletins que tan bé funcionaven en el passat. El canvi generacional al nostre partit era necessari, però hi ha que admetre que tot canvi ve també acompanyat d’un període de desconfiança respecte els nous, i açò ens ha passat factura. El poble volia canvi, i això ho demostra que la majoria dels electors no ha recolzat a l’actual equip de govern, però han apostat majoritàriament per partits que lideren a dia de hui la bandera del canvi a València (com són PSOE i Compromís). I finalment, el continu atac del govern municipal cap al nostre partit, fent-nos els responsables de tots els mals del poble, també ha contribuït a que es minara la imatge dels INDEPENDENTS cap a la ciutadania.

Per tot açò estem orgullosos dels resultats aconseguits, que ens permetran estar 30 anys amb representació en l’Ajuntament de Sollana; i també estem orgullosos de la nostra tasca al llarg dels últims 4 anys.

A partir d’ara treballarem perquè s’instaure en l’Ajuntament un nou estil de fer les coses, més democràtic i participatiu, on el consens entre les forces polítiques siga l’eix de la política municipal, i on les nostres idees puguen ser escoltades i dutes a terme amb el recolzament de tots. Confiem en que es constituisca un govern estable, que done viabilitat al projecte que es conforme al llarg de tota la legislatura. Per això el nostre partit estarà obert a qualsevol proposta que vaja en aquesta línia i que renuncie a l’estil de governar que hem patit l’última legislatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada