Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

15 d’abr. 2015

ELS INDEPENDENTS PROPOSEM QUE LA SEGONA EDICIÓ DE LA FIRA GASTRONÒMICA #MENJATSOLLANA 2015 ES REALITZE L’ULTIM CAP DE SETMANA DE JUNY

El partit en el govern, dins de la seua estratègia de fer campanya amb els diners de tots els sollaners, ha decidit avançar la celebració de la segona edició de Menja’t Sollana a l’últim cap de setmana del mes d’abril, dates que es troben en plena precampanya electoral.

I no és nou aquest any, ja que des de gener està fent un ús partidista de tots els esdeveniments locals (les falles sense anar més lluny), o més recentment la inauguració d’unes pistes de pàdel que ha construït en un edifici en procés de transferència des de la Generalitat cap al municipi, i que per acord plenari es decidí no actuar en ell sense un consens entre tots els grups municipals. Tornant a ningunejar a l’oposició.

Hi ha que remarcar que els Independents volíem la construcció d’unes pistes de pàdel (ho tenim al nostre programa electoral 2011-2015, pàgina 6, secció d’esports), però NO en el lloc on s’han construït i molt menys fent-ho amb “nocturnidad y alevosía” (això de la nocturnitat no és un joc de paraules) perquè aquestes es pogueren inaugurar l’últim dia en que es podia fer. En cap moment se’ns va demanar consell, ja que creiem que la seua construcció allí significava hipotecar les escoles velles a un futur esportiu que potser no hauria de ser eixe.

I per suposat no era prou inaugurar les pistes de pàdel, ja que s’aprofità el moment per a presentar totes les obres que es faran al 2015, abans ni tan sols de començar les seues obres... és o no electoralista parlar de coses que faràs si estàs en el govern, quan potser en un mes ja no vas a governar? Perquè no s’ha fet este dispendi d’informació urbanística al llarg de la legislatura i s’ha esperat a l’últim mes per a fer-ho? Tan sols recordar que la pèrgola va ser aprovada en juliol de l’any 2013 i s’acabà a finals de l’any passat i les obres de la biblioteca que estava prevista començar en setembre de 2014 estan ara en fase d’inici. Estem disposats a deixar-nos comprar per futures promeses o per recentíssims llavats de cara del centre de salut o pistes de frontennis, entre altres? ... això ho sabem fer tots, i tan sols són un recurs per a aquells que no han sabut guanyar-se a la gent la resta dels 3 anys i mig de legislatura.

Però ja està bé de prendre el pél als sollaners i a l'oposició municipal en particular. El nostre grup municipal ha presentat a la Junta Electoral de Zona una proposta per a que ordene a l’Ajuntament de Sollana i com a representant del mateix a l’Alcalde de la localitat, la paralització de totes les gestions conduents a la celebració de la dita fira gastronòmica en les dates exposades, per considerar l’esmentat acte de caire eminentment electoralista, i per celebrar-se durant el període de precampanya. I que trasllade la seua celebració a l’últim cap de setmana de juny tal i com es va fer a l’edició anterior.

La mateixa proposta serà debatuda demà en el plenari de Sollana. No sabem si hem arribat tard però volem expressar el nostre rotund rebuig a la manera d’actuar de l’Alcalde al llarg d’estos quatre anys i en particular estos últims mesos, i si pensava que anàvem a estar calladets s’equivocava.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada