Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

8 de des. 2013

Article per al BIM (desembre 2013)

Estimats veïnes i veïns de Sollana i El Romaní,

En unes dates tan emotives com són els Nadals ens volem apropar a vosaltres una altra vegada més per donar-vos el nostre punt de vista sobre la política que s’està duent a terme a Sollana durant aquesta legislatura. Portem ja dos anys i mig de legislatura i les coses, lluny de millorar al poble es troben en un estat d’estancament i deteriorament gens beneficiós, provocat en gran mida per l’obcecació de l’actual equip de govern de dur endavant la legislatura amb una pírrica minoria. Tot açò amanit amb un total ocultisme d’informació cap a l’oposició mai vist abans a la política sollanera, que fa que abans s’assabentem per terceres persones de les intencions del govern que som informats per l’Alcalde, com la darrera renuncia de les regidories d’Esports i Festes del regidor Vicent Estarelles, abans publicada pel “Diari de Sollana” que coneguda per la pròpia oposició.

Com volen que els recolzem en tot el que fan si una vegada ho fem, ja no hi participem mai més en la gestió d’allò aprovat? I a canvi de les nostres crítiques a eixe comportament o davant dels diferents punts de vista que podem tindre respecte a moltes qüestions sempre la mateixa resposta: tirar als peus del poble a tots aquells que no opinen com ells i disfressar-los com a dimonis davant la resta de la població. AMB MI O CONTRA EL POBLE.

Són molts exemples els que ho demostren: projecte de supressió del pas a nivell on els Independents no estem en contra d’aquesta supressió sinó de la manera en que el projecte ha sigut redactat per ADIF, la pèrgola del CEIP López Marco on els Independents ens mostràrem en desacord amb el projecte mostrat i aconseguirem una reunió amb la Direcció del centre per a refer-lo d’una manera més convenient, la dissolució de l’Agrupació Municipal de Protecció Civil on els Independents tan sols hem vetllat perquè mai més un alcalde puga en un futur intercedir en el funcionament intern dels voluntaris, o el pla d’ocupació de l’ENCORP on ens culpava de no voler crear treball a Sollana.

En aquest sentit, el poble es preguntarà com és que hi ha tanta gent treballant des de l’estiu passat.. hi ha que dir-los que és gracies a l’oposició que va ser aprovat en juny un pla d’ocupació promogut pels principals grups de l’oposició i que finalment es dotà amb 150.000€, i que està donant treball a persones necessitades des del darrer estiu fins a desembre. I com aquest, estem oberts a plantejar l’existència d’un nou pla per al pròxim any. El que no estem disposats és a acceptar les condicions laborals que implica la subvenció del programa ENCORP concedida a Sollana: un contracte de 32 hores mensuals. 4 dies al mes !!!!! En total 12 dies durant els tres mesos que estarien contractats i per tant desapareixent de les llistes d’aturats. Pura propaganda política i un altre exemple de AMB MI O CONTRA EL POBLE.

La llei de bases de règim local què regeix l’Ajuntament atorga a l’Alcalde molt de poder per governar per decret, i aquesta és la política seguida pel mateix des de que arribà a l’Ajuntament, governar per decret, silenciar als crítics, guanyar-se adeptes mitjançant un descarat populisme i comptar amb l’oposició tan sols en aquelles ocasions que la llei li obliga, evitant comptar amb ells per a res més. És açò el que volem?

Per a finalitzar, voldríem desitjar a tots els veïns i veïnes de Sollana i El Romaní que tingueu uns Bons Nadals i que l’any 2014 siga per a tots un poc millor que aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada