Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

15 d’ag. 2013

Amb mi o en contra meua.. i en contra del poble.. l’estratègia d’aquest govern


L’escrit que l’Alcalde de Sollana subscriví ahir al portal Facebook del seu partit polític torna a reflectir l’estratègia que l’actual govern està duent a terme aquesta legislatura, no tan sols amb l’oposició sinó també contra qualsevol entitat que contradiga la seua opinió. 

I aquesta passa per tirar als peus del poble a tots aquells que no opinen com ells i disfressar-los com a dimonis davant la resta de la població.. vos sona?

Tot començà el mateix estiu després de les eleccions quan l'equip de govern utilitzà el Programa de Festes (pagat per tots) per menysprear la votació negativa dels Independents cap a una modificació de crèdits a l’alça on s'incloïen 41 partides a més de la partida pressupostaria dedicada a Festes, deixant caure que "el grup BLOC Compromís, ... i el PSOE Sollana, ...faran possible junt a nosaltres, l'actual equip de govern del Partit Popular, que el Romaní i Sollana tinguen les festes que es mereixen", i donant a entendre a la població que nosaltres estàvem en contra de les festes quan el que estàvem, en contra era de la modificació global de crèdit i NO a que no hi hagueren festes. Primer exemple de AMB MI O CONTRA EL POBLE.

Una altre exemple és el relatiu a la supressió del pas a nivell existent al nucli urbà de Sollana. Els Independents no estem en contra d’aquesta supressió sinó de la manera en que el projecte ha sigut redactat per ADIF. Creguem que un pas inferior de peatons i vehicles lleugers en el mateix carrer València i habilitant el pas de vehicles pesats pels ponts del Calvari i dels Clots, és el projecte més vàlid. A més a més hem sol•licitat una reunió amb responsables d’ADIF perquè ens expliquen amb detall per què la nostra proposta no és vàlida i sí la seua. Voler estar segurs que el que es faça finalment és el millor, és anar en contra d’un projecte que serà per a tota la vida? Segon exemple de AMB MI O CONTRA EL POBLE.

Un altre exemple és el de la pèrgola del CEIP López Marco. Els Independents s’hem mostrat sempre en desacord que siga l’Ajuntament de Sollana el qui tinga que pagar de la seua butxaca millores d’una infraestructura propietat de la Generalitat Valenciana com és el col•legi públic, i hem instat al govern local a que demane al govern autonòmic del PP una ajuda econòmica per a escometre unes obres que haurien de pagar ells al 100%, però davant la pressió mediàtica en que el govern ens va situar al difondre al poble que estàvem en desacord amb la construcció de la pèrgola canviàrem la nostra decisió però a canvi que eixos diners municipals eixiren de partides pressupostàries menys necessàries. Tercer exemple de AMB MI O CONTRA EL POBLE.

I per últim voldríem centrar-nos en el fet que justifica la present resposta. Com van a estar els Independents en contra de la existència d’un servei de Protecció Civil a Sollana, quan va ser Juan Benito el seu fundador a l’any 1997, i més quan el tamany de la població no ho requeria? El que estem en desacord és en que una entitat de voluntaris tan important com aquesta puga estar polititzada. Aquesta politització va permetre a l’Alcalde destituir al cap de Protecció Civil en la primera vegada en que aquest va ser crític amb ell, concretament dintre de l’actuació de l’equip de govern davant les plujes de l’estiu de 2012.

El que volem, per tant, és separar aquesta institució de voluntaris, que no haurien d’actuar segons les consignes de cap partit polític, de l’àmbit d’acció de l’Ajuntament.

Davant la falta d’acord entre els membres de l’Ajuntament sobre com el govern i el seu Alcalde han de gestionar a l’agrupació de Protecció Civil, creguem que el més correcte és la seua supressió tal com està constituïda i la signatura urgent d’un conveni de col•laboració amb una Associació de Protecció Civil que mai no més puga ser manipulada per cap govern municipal, siga qui siga el seu color. Així que, no és més lamentable la postura de l’actual govern que es nega a la celebració d’un Ple on es vote per la despolitització del servei de Protecció Civil? O és que volen poder intervindre sempre que vullguen sobre l’opinió dels membres de Protecció Civil, com si d’altres funcionaris es tractara.

Els Independents recolzem l’existència d’un SERVEI de Protecció Civil, però no com està ara montat. O és que si no estem AMB l’Alcalde estem CONTRA EL POBLE? Demanem a l’Alcalde que quan parle de l’activitat de l’oposició al llarg d’aquesta legislatura no es quede en el que l’interessa, i deixe de tirar-nos als peus del poble a tots aquells que no opinem com ell i que no ens disfresse com a dimonis davant la resta de la població... tan sols ens falta recordar-li que d’11 regidors que té l’Ajuntament tan sols 4 formen l’equip de govern, estant en una minoria que hauria de ser més considerada amb l’oposició, ja que hi ha que recordar que si les coses que passen per Ple s’aproven és gràcies a l’oposició, que en definitiva és majoria a l’Ajuntament.