Candidatura 2015-2019

Candidatura 2015-2019

Un partit fet amb gent com tu

Un partit fet amb gent com tu

29 de juny 2012

O és que és demanar massa?!...

Ahir va apareixer una notícia al Diari de Sollana on es parlava del polèmic Ple que ha tingut lloc hui. L’enllaç al mateix el teniu a continuació:

http://diaridesollana.info/2012/06/28/polemica-entorn-del-proxim-ple-extraordinari-convocat-a-sollana/

Voldríem fer notar que encara que es fa menció d’una part de la nostra indignació al respecte del Ple, que ocupa un paràgraf, es fa una extensa relació de les justificacions de l’Alcalde del per què convocar un Ple a aquestes hores. Creguem que s’han obviades les raons bàsiques de la nostra indignació que són:
“…, però si tanta era la urgència per què no es convoca el Plé hui mateix, demà, demà passat, o inclús el divendres, PERÒ A LES 20H !!!!, …”

És a dir, no estem en contra de la celebració del Ple, ja que els punts a debatre són molt interessants per al poble, sinó en l’hora de convocar-lo. Ho hem posat en negreta, però és que pareix que hem de tornar a aclarir-ho.

I ara passarem a rebatre les consideracions de l’Alcalde:

“.. aquesta decisió s’ha prés «per la necessitat d’adherir-se a aquest conveni, que és per al bé de tots els veïns de Sollana i El Romani» i per l’obligació d’arribar a un acord abans del 30 d’aquest mes. Codoñer afirma que, per part de l’alcaldia, «es va sol•licitar a la Conselleria de Governació el poder ajornar aquest acord plenari per al 19 de juliol»; però dilluns passat la resposta va arribar en forma de negativa i, «vist que els terminis que marca la Llei per a convocar un Ple Extraordinari són dos dies hàbils, el dimarts convocàrem el Ple per al divendres»; no convocant-lo per al dijous perquè la vesprada ja estava ocupada amb dos actes oficials més…” Molt bé, l’explicació és clara, que es convoque el Ple el DIVENDRES A LES 20H.

Respecte als punts que es marquen:

Primer punt: No sabem el que vol dir amb aquesta frase.

Segon punt: En relació amb la ironia de la suposada intenció d’austeritat del partit Independent, i que un Ple suposa una despesa de més de 1.000 euros (la retribució dels regidors per assistència als Plens és de 110€); dir que els Independents proposaren en la seua moció 2/2011 una retribució inclús menor (de 100€, i de 60€ per l’assistència a les comissions informatives, moció que va ser rebujada pel PP, quedant establida l’actual retribució). I també comentar que si l’exercici democràtic d’un poble es veu reflectit als Plens municipals on tots els ciutadans poden participar de les discussions entre els diferents partits polítics, si el fet d’estalviar diners suposa no fer Plens,... “maldita la gracia”. Estem dispostos des dels Independents a no cobrar per l’assistència a Plens i a Comissions Informatives, sempre i quan la resta de regidors tampoc ho facen. La percepció dinerària del regidor “base” és de 1.000€ anuals, la qual cosa és indicativa de que si estem en política no és pels diners...

Tercer punt: Els llocs de treball en l’actualitat estan molt cars i els acomiadaments molt barats, gràcies al PP. I si es prodiguen massa els Plens a migdia, molt creguem que els nostres patrons ens recomanen la porta d’eixida encara que els mostrem l’article 37 de l’estatut dels treballadors.

Quart Punt: No creguem que calga, entre col•legues de mal de caps, com som tots els regidors, que hi haja que fer cap reclamació judicial al respecte del fet de convocar els Plens a migdia. Creguem que amb la nostra disconformitat, ja mostrada al mes de desembre, era suficient, i ho continuem creient, esperant que a partir d’ara se’ns escolte i que les Comissions Informatives es facen de dilluns a divendres a les 19h, i els Plens els mateixos dies a les 20h, o és que és demanar massa?!...

26 de juny 2012

INDIGNEZ VOUS !

Indigneu-vos !! sí, perquè lluny d’intentar reconduir els mals hàbits polítics que feren que l’any passat la ciutadania es rebel•lara contra els governants el 15 de maig, els nostres polítics actuals continuen amb pràctiques excloents més pròpies del caciquisme que de la necessària regeneració democràtica que fa tanta falta.

I un exemple d’açò ho tenim al nostre poble. Dos mesos després de l’últim Ple de l’Ajuntament i després d’acumular-se les mocions dels diferents partits polítics damunt de la taula de l’alcalde, aquest té a bé convocar un Ple Extraordinari amb motiu de l’aprovació d’un conveni entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Sollana per a l’ús d’una xarxa de comunicacions mòbils d’emergència, i ho fa a les 13:30h DEL DIVENDRES QUE VE, qüestió de la què som coneixedors hui mateix.

Si el que vol és aprovar o rebujar les mocions que no l’interessen sense cap tipus d’oposició ho tindrà fàcil perquè a eixes hores normalment els regidors que tenim la sort de treballar estem en el nostre lloc de treball. Ja en desembre es va fer un altre Ple a migdia, estant els INDEPENDENTS totalment en contra. Perquè no es fan els Plens a les 20h tal i com s’acordà a principi de la legislatura?

Es podrà dir que els portaveus han sigut notificats del fet i que la majoria no ha posat impediment en que així siga, però no és d’estranyar, ja que la decisió de l’alcalde ha comptat amb el beneplàcit de l’anterior alcaldessa que va ser la precursora de fer ús d’aquestes estratagemes.  

Senyor alcalde, si el que vol és que els representants dels INDEPENDENTS no puguen fer ús del seu dret d’expressar-se en els Plens de l’Ajuntament li ho posem fàcil: convoque tots els Plens extraordinaris i urgents a les 12h del migdia i avise’ns amb menys d’una setmana d’antelació i no hi podrem acudir.

Se’ns podrà dir que és necessari aprovar urgentment el conveni d’adhesió perquè sinó ens podem quedar fora de la xarxa, però si tanta era la urgència per què no es convoca el Plé hui mateix, demà, demà passat, o inclús el divendres, PERÒ A LES 20H !!!!, o és que hi ha algun motiu ocult que no volem imaginar?

23 de juny 2012

Un poc de tot


Farà ja un temps es repartí pel poble un panflet indicant la quantitat de préstecs que en la darrera època de govern dels Independents  es demanaren en conjunt al PP. Tenim que dir que les èpoques són ben diferents a les actuals i que en un moment on ningú, i quan diguem ningú és ningú, pensava que la mamelleta deixaria de donar diners, la gestió municipal del nostre partit va mantindre un nivell d’endeutament entre els més baixos a València, en relació al nombre d’habitants. És més, el remanent de tresoreria, una vegada, deixàrem el govern es situà en quasi 3 milions d’euros, valor que al començament d’aquesta legislatura s’ha vist reduït fins als 800.000€.

Podem mostrar l’arqueig de fons signat en l’acte de traspàs de poder entre Joan Benito i Alícia Hervàs:


Un altre tema que no ens ha agradat massa ha sigut com un article al LEVANTE-EMV, aparegut arran l’acte de concessió de la Distinció Honorífica al Cos de la Policia Local, ha distorsionat la postura oficial pressa entre els tres partits de l’oposició i que nosaltres publicàrem íntegre al nostre blog. La nostra postura com a partit és la que es mostra al blog i no altra, com es puga interpretar després de llegir-se el diari.

Per altra banda, han aparegut a diversos fòrums presumptes irregularitats a l’hora de l’elecció dels beneficiaris de les beques de la Diputació, les piscines municipals i l’escoleta d’estiu,... per què no s’ha donat l’oportunitat, per tal de garantir la transparència democràtica, de que representants de diferents partits polítics estigueren presents en els processos de selecció? Es volen amagar d’aquesta manera vertaderes irregularitats comeses?

8 de juny 2012

Acte de concessió de la Distinció Honorífica al Cos de la Policia Local

Els grups municipals del PSOE, INDEPENDENS i BLOC a l'Ajuntament de Sollana han decidit declinar la invitació del Sr. Alcalde per assistir a l'acte de concessió per part de la Generalitat Valenciana de la Distinció Honorífica al Cos de la Policia Local que tindrà lloc esta vesprada al Saló de Plens de  l'Ajuntament ja que,

* Considerem que no s'ha fet una comissió informativa per a poder valorar el motiu d'aquest acte, podent-se produir un agravi comparatiu amb la resta del personal i d'altres entitats que han col.laborat amb l'ajuntament.

* Per altra banda atenem que sembla més un acte propagandístic poc fonamentat, manipulat i on es fa un ús partidista d'una tasca municipal.

Així i tot els partits signants, per respecte a la institució deixen llibertat d'assitència a títol particular als seus regidors.